Drie Tulpen – Rozenlaan Breda

Het project ‘De Rozenlaan’ is gelegen aan de Rozenlaan, in dé geliefde wijk het Ginneken te Breda. Wij ontwikkelen hier drie zeer grote en extra brede herenhuizen. Het uitgangspunt bij het ontwerp van deze 3 woningen is dat elk pand een eigen individueel gezicht krijgt en dat hierbij aansluiting gevonden wordt bij de karakteristieke stijlelementen van de totale Rozenlaan.

Deze elementen laten zich vertalen in verticale ramen met bovenlichten, de verschillende kleuren metselwerk, de horizontale banden, de raamdorpelstenen, de geprofileerde gootlijst en de klassieke voordeuren. Al deze elementen sluiten goed aan bij de charme van de straat. Op het zeer diepe achterterrein worden 28 garageboxen ontwikkeld, waarmee de parkeerdruk van de buurt verlaagd kan worden. Tevens zijn uitbreidingskavels voor aanliggende tuinen beschikbaar in deze ontwikkeling.

Projectwebsite:

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2