Galvanitasfabriek

Galvanitas (stoelenfabrikant) is in 1934 opgericht en is ruim 63 jaar gehuisvest geweest op de locatie aan het Wilhelminakanaal. Sinds begin 2016 staat de fabriek leeg. Wij zijn sinds begin december 2016 als ontwikkelaar ingeschakeld om deze locatie te herontwikkelen en in de markt te zetten.

Daarbij als uitgangspunt de potentie van de locatie in zijn geheel als cultureel,- maatschappelijk doeleind ondersteunend en aangevuld met een commercieel programma. De bijzondere bedrijfshallen gebouwd in de vorm van vliegtuig hangars hebben voor een deel de potentie om als industrieel erfgoed bij te dragen in de herontwikkeling.

Door de commitment en goede samenwerking met de gemeente Oosterhout is het te doorlopen traject van de (her)ontwikkeling overzichtelijk, opdat de verkoopbaarheid en de afzetbaarheid van de herontwikkelingsdelen hiermee aanzienlijk worden vergroot.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op de Galvanitasfabriek? Schrijf je dan nu in op de website galvanitasfabriek.com

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2