Hotel Nassau

Hotel Nassau in Breda is een schitterend voorbeeld van de wijze waarop (rijks)monumentaal historisch Erfgoed een tweede leven mag krijgen. De historische waarde is in al haar details bewaard gebleven en is daarmee een parel voor de stad Breda geworden.

Wij namen het initiatief om het eerste vijfsterrenhotel in Noord-Brabant te verwezenlijken. De rol van initiator en geestesvader zit ons als gegoten. Door maximaal gebruik te maken van onze kracht in het samenbrengen van de juiste partijen (zoals de belegger), onze creativiteit in ontwikkelingen en onze kennis van juridische en fiscale aspecten hebben we deze ontwikkeling vlot kunnen trekken. Vanuit onze overtuiging en motivatie om beweging te krijgen in moeilijke trajecten, is dit ook bij Hotel Nassau gelukt. Buiten de herontwikkeling hebben wij samen met Hormax Horeca Makelaars ook de huurder gevonden, een geautoriseerde hotelonderneming onder het ”Mariott label”, zodat ook de exploitatie voor decennia is verzekerd.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2