Bouwkundig Tekenaar – Architect/Ontwerper 40 uur

De organisatie

Schonck, Schul & Compagnie Vastgoedontwikkeling is een modern, dynamisch vastgoedbedrijf. Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor allerlei complexe vastgoedvraagstukken, zoals transformatie en herontwikkeling. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd.

Schonck, Schul & Compagnie is voortdurend in ontwikkeling en groeit snel. Momenteel staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken we hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen. En daar hebben we jou bij nodig.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek  naar een enthousiaste en gedreven Bouwkundig tekenaar – architect/ontwerper.

De functie

Alles begint met ideeën en jij zit daarbij aan de voorkant, want ideeën moeten worden uitgewerkt, waarbij natuurlijk jouw ideeën complementair zijn.  Daardoor ben je een belangrijke speler binnen zowel de – ontwikkelings-  als realisatie afdeling. Daarnaast ben je zowel technisch als creatief betrokken bij alle nieuwe en lopende projecten.

Je toetst voor zover mogelijk tekeningen aan de geldende Wet- en regelgeving en zoekt indien nodig naar inventieve oplossingen al dan niet met behulp van in te schakelen specialisten. Daar waar nodig ondersteun je ook de projectmanagers op jouw vakgebied. Dit met spraakmakende projecten in Nederland, Spanje en op Curaçao, waarbij wij hopen dat je ook op locatie je licht wilt opsteken.

Formeel gesteld vragen we van jou in deze functie omschrijving om deze ideeën en initiële plannen vorm te geven en vervolgens uit te werken. Dit kan door zelf aan de tekentafel te zitten, maar ook door externe ontwerpers en architecten aan te sturen. De taken zijn niet limitatief:

 • Het ontwerpen/uitwerken van (bouw)tekeningen op diverse schaalniveaus;
 • Actief rekening houden met technische en juridische voorwaarden;
 • Het controleren van aangeleverde tekeningen;
 • Het visualiseren van ideeën van de ontwikkelaars en/of opdrachtgevers;
 • Het maken van detailtekeningen van een project waarbij bepaalde onderdelen vergroot worden, zodat het gehele bouwproject overzichtelijk wordt voor de aannemer/projectbegeleiding.

Persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten

Om deze veelzijdige fulltime baan goed in te kunnen vullen, moet je de volgende kwaliteiten in huis hebben:

 • Je hebt creatieve ideeën;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Functie eisen bouwkundig tekenaar

 • Kennis van tekensoftware om zowel 2D als 3D tekeningen te maken;
 • Kennis van Photoshop en Sketchup of vergelijkbare programma’s
 • De bouwkundig tekenaar heeft minstens een MBO-opleiding richting bouwkunde afgerond;
 • Fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij

Voor deze functie bieden wij jou een marktconform salaris, passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een spilfunctie in een gezellig,  jong en informeel team van een groeiend en succesvol bedrijf. Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een avontuurlijk bedrijf dat vol gas gaat; Never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?           

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit functieprofiel? Solliciteer dan meteen en stuur jouw cv en motivatiebrief naar personeelszaken@schonckschul.com

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over ons dan volgt eerst een kennismakings- gesprek en daarna een afrondend gesprek waarbij ook de arbeidsvoorwaarden nader worden besproken.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie bij onze organisatie, neem dan contact op met Rob van der Bijl via telefoonnummer 06 51 42 72 31

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2