Top 4 wooninspiratie websites/apps

Ga jij binnenkort verhuizen of sta je op het punt om je huis opnieuw in te richten. Wij hebben een aantal wooninspiratie websites en apps op een rijtje gezet die jou gaan helpen je nieuwe look te bepalen.

VTWONEN

top 4 wooninspiratie websites/appsOp de site van vtwonen valt heel veel wooninspiratie op te doen. Voor elke categorie, van kinderkamer tot tuin/balkon, hebben ze een aparte pagina ingericht met de laatste trends. Naast inspiratie op doen is het ook mogelijk om online te shoppen. Zowel de vtwonen collectie als andere trendy merken worden vertegenwoordigd op de site.

Handige extra feature op de website is de klushulp. Meer dan 3000 klussers, monteurs en installateurs staan klaar om je te helpen met elke klus in en om het huis. Je geeft op de site aan welke klus geklaard moet worden vervolgens vul je je postcode in en de zoekmachine gaat op zoek naar een klusser bij jou in de buurt.

Artikel tip: vtwonen heeft een heel leuk artikel geschreven over Breda als verrassend leuke weekendbestemming. Lees hier het artikel.

PINTEREST

top 4 wooninspiratie websites/appsPinterest is een zoekmachine met foto’s en plaatjes van onder andere de laatste trends en ontwikkelingen. De app kan het beste beschreven worden als een digitaal prikbord. Je maakt een bord aan en vervolgens ga je opzoek naar afbeeldingen van bijvoorbeeld de laatste interieurtrends. Heb je gevonden wat je zocht dan kun je de afbeelding pinnen op je prikbord zodat je hem later eenvoudig terug kunt vinden.

Tip: Vind je het lastig om te vinden wat je zoekt probeer je zoekterm eens te vertalen naar het Engels voor meer zoekresultaten.

Download Pinterest:

Google Play
App Store

ELLE Decoration

top 4 wooninspiratie websites/apps

Het modetijdschrift ELLE kennen we allemaal maar kennen jullie ook het zusje van ELLE? ELLE Decoration. Dit is hét blad voor de interieurliefhebber. Het magazine komt tweemaandelijks uit maar op de website zijn dagelijks nieuwe inspirerende blogs te lezen. De blogs bespreken uiteenlopende onderwerpen van het sfeervol maken van je tuin tot aan het netjes houden van je keuken. De laatste interieurtrends, trendsettende stylingsproducten, boeiende achtergrondverhalen en interviews zijn online te lezen.

Tip: naast ELLE Mode en Elle Decoration is ELLE Eten ook zeker aan te raden. Op deze website zijn leuke recepten te vinden en artikelen over gezellige plekjes waar je heerlijk kunt eten.

Flexa Visualizer app

Top 4 wooninspiratie websites/apps

Deze superhandige en gratis app van Flexa is ideaal als je geen keuze kunt maken voor de kleur op je muren. De visualizer app helpt je met het kiezen van een nieuwe kleur door de kleur op je muur te visualiseren. Het is heel eenvoudig, je kiest een kleur vervolgens richt je je telefoon op de betreffende muur en de app kleurt de muur in de kleur die je hebt gekozen. Er is keuze uit honderden verschillende kleuren. Handige feature is dat je je favoriete kleur direct kan bestellen via de app.

Download Flexa Visualizer:

App Store
Google Play

Hopelijk helpen de bovenstaande websites/apps om geïnspireerd aan een nieuw project te beginnen. Mocht je nog inspiratie zoeken voor een nieuwe keuken lees dan onze blog over de keukentrends van dit moment.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2