Makelaar in Breda: Gedreven en Creatief

Dé makelaar in Breda en omgeving: Schonck, Schul & Compagnie. Gedreven en creatiever dan de rest. Niet voor niets prijkt in onze ontvangsthal de spreuk: “nil volentibus arduum”. Niets is onmogelijk voor hen die willen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we niet stilzitten en afwachten, maar proactief te werk gaan. Bovendien zijn wij meer dan een gewone makelaar. We zijn aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar, bedrijfsmakelaar, taxateur én weten raad met financiële dienstverlening.

Neem contact op

Onze makelaars in Breda

Al onze makelaars in Breda zijn gedreven ‘vakidioten’ met passie voor ons werk. Met bezieling willen we scoren voor onze cliënten. Ons pand weerspiegelt de persoonlijkheid van ons als makelaar. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk.

Onze missie

Wij als ervaren makelaars in Breda zien het als onze missie om onze relaties op een professionele en prettige manier van dienst te zijn met onroerend goed. Daarbij streven we naar een goede samenwerking voor de lange termijn. We voelen ons verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen in onze omgeving. Daarom willen we graag een positieve bijdrage leveren aan de totstandkoming van aangename woonomgevingen waar ook vele generaties na ons van genieten.

Richard Schul

CEO

Richard Schul is het boegbeeld, de visionair en naamdrager van Schonck, Schul & Compagnie. Richard zweert bij de spreuk: “nil volentibus arduum”. Vrij vertaald: niets is onmogelijk voor hen die willen. Deze spreuk zegt alles over de enorme werkdrive van Richard. Waar anderen stoppen, gaat Richard verder. Richard zijn hart gaat sneller kloppen van projecten waar hij zijn visie in kwijt kan, zoals Hotel Nassau Breda en Landgoed de Klokkenberg. Voor deze projecten gaat hij, als het moet, door het vuur.

076 56 56 056
r.schul@schonckschul.com

Nicole van Poppel

Register Makelaar – Taxateur NVM

Nicole is al jaren werkzaam als Register Makelaar – Taxateur (RMT) in Breda. Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander en heeft een groot netwerk. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, het verbinden van mensen is haar kracht. Ze treedt kordaat op met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Voor een deskundig advies staat zij graag voor u klaar!

 


06 34 88 65 34

n.vanpoppel@schonckschul.com

Tamara Smit

Kandidaat Register Makelaar – Taxateur NVM

Voor Tamara is haar werk haar hobby! Onderhandelingskracht, zorgvuldige timing, open communicatie zijn kernwoorden die Tamara typeren. Met Tamara versterkt het Schonck, Schul & Cie. team zich met een doortastende- en vasthoudende makelaar, die zich met haar positief gedreven instelling steeds optimaal inzet om voor onze klanten het beste resultaat te realiseren. Haar expertise in de lokale markt sluiten nagenoeg perfect aan bij de ambities van ons kantoor. Als Tamara niet met haar werk bezig is dan kun je haar vinden in haar nieuwe woning of bij haar paard.


06 81 26 29 11

t.smit@schonckschul.com

Ietje Goossens

Assistent Register Makelaar – Taxateur NVM

 

06 53232714
i.goossens@schonckschul.com

Isabella Siemons

Marketing & Communicatie Manager & Nieuwbouwmakelaardij

Isabella kent onze organisatie als geen ander. Na jaren actief te zijn geweest op de afdeling makelaardij, staat zij nu ook haar mannetje op de afdeling nieuwbouw. Als er iemand weet van aanpakken, dan is het onze Isabella wel. Met haar gevoel voor humor is zij een bindende factor binnen ons team. Door haar optimale inzet en haar zeer sociale karakter krijgt ze heel veel voor elkaar. Een echte duizendpoot!

06 14 36 32 59
i.siemons@schonckschul.com

Bas Korving

Register Makelaar – Taxateur NVM
Nieuwbouw makelaar

Als nieuwbouw makelaar kijkt onze collega Bas graag vooruit naar nieuwe kansen. Wat Bas typeert is zijn positiviteit. In een dynamische omgeving is Bas op z’n best! Waar je Bas ziet, zie je zijn telefoon. Hij is altijd bereikbaar voor alle belanghebbenden van een nieuwbouwproject. Het woord ‘opgeven’ komt niet in Bas zijn boekje voor!

06 10 13 52 60
b.korving@schonckschul.com 

Inge Vermeeren

Kandidaat Register Makelaar – Taxateur NVM
Nieuwbouw makelaar

Inge kent ondanks dat zij nieuw is binnen de afdeling nieuwbouw, ons kantoor als geen ander. Na enkele jaren als stagiaire werkzaam te zijn geweest, zijn wij blij dat Inge ons team definitief komt versterken! Beheerst, gestructureerd en daadkrachtig zijn kernwoorden die Inge typeren. Naast haar enthousiasme op de werkvloer staat Inge ook graag haar mannetje op de tennisbaan!

06 57 83 11 47
i.vermeeren@schonckschul.com 

Pieter van der Horst

Vastgoed-Projectontwikkelaar

Pieter is een liefhebber van hockey. Door zijn sport is hij een teamspeler en ontzettend gedreven. Dit zet hij in bij ons op kantoor. Zijn optimisme en vriendelijke karakter zorgen ervoor dat andere zich snel betrokken voelen bij de groepsdoelen van een ontwikkeling. Afhankelijk van de situatie behoudt hij evenwicht tussen focus op winnen en de behoefte om samen te werken en is bij uitstek dé persoon om een ontwikkeling tot een succes te brengen.

06 13 37 43 42
p.vanderhorst@schonckschul.com

ing. Richard van der Klein

Vastgoed-Projectontwikkelaar

De rust zelve binnen ons kantoor: Richard van der Klein, de vastgoedontwikkelaar binnen Schonck, Schul & Compagnie. Als geen ander kan Richard overzicht houden over zijn projecten. Als vastgoedontwikkelaar weet hij goed te achterhalen wat er in de mensen omgaat. Nieuwe zaken in gang zetten en kijken wat er mogelijk is: Richard gaat tot het uiterste voor zijn projecten.

06  22 71 06 81
r.vanderklein@schonckschul.com

Etienne Wolfis

Vastgoed-Projectontwikkelaar

Etienne is echte familieman, betrouwbaar, creatief en cijfermatig . Hij deinst niet terug voor een bitterballetje en gaat graag naar NAC. Etienne laat zich misschien het best omschrijven als multifunctioneel projectmanager in hart en nieren.

06  24 80 18 52
e.wolfis@schonckschul.com

Evy de Baar

Directie-assistente

Evy, behulpzaam, georganiseerd, betrouwbare collega die graag een dansje waagt op een feestje en zich regelmatig in het zweet werkt op de sportschool. Evy is oprecht geïnteresseerd en staat altijd voor je klaar.

076 56 56 056
e.debaar@schonckschul.com

mr. Charlot van Baarle

Bedrijfsjurist

Charlot is de bedrijfsjurist van Schonck, Schul & Compagnie. Charlot heeft altijd haar zaakjes op orde en staat met haar gulle lach iedereen te woord. Juridische uitdagingen en het opstellen van contracten worden met enige regelmaat afgewisseld met een stukje humor! Voor helder en duidelijk (juridisch) advies moet je bij onze collega Charlot zijn.

 

076  56 56 056
c.vanbaarle@schonckschul.com

Thom van Ginkel

Commercieel Medewerker Binnendienst

Thom brengt het jeugdig enthousiasme in ons team. De ontwikkelingen in Breda, de stad waarin hij geboren en getogen is, hebben zijn grote belangstelling en worden door Thom op de voet gevolgd. In zijn functie van Commercieel Medewerker Binnendienst is Thom de spil tussen het secretariaat en de makelaars. Momenteel volgt hij een opleiding tot makelaar om uiteindelijk ons team in deze rol te gaan versterken. Naast zijn passie voor de vastgoedbranche houdt Thom ook op muzikaal en sportief gebied van de nodige uitdaging.

06 23 28 90 88
t.vanginkel@schonckschul.com

Marian Aerts

Financieel Administrateur

Marian draait al 44 jaar mee bij Schonck, Schul & Compagnie. Wellicht zegt dit al genoeg over hoe belangrijk Marian is voor onze organisatie. Marian is werkzaam als financieel administrateur. Met een scherp oog en haar resultaatgerichte houding is Marian een echte allrounder op het financiële vlak. Wist je dat Marian al eerder werkzaam was voor Schonck, Schul & Compagnie dan eigenaar Richard Schul zelf?

076  56 56 056
m.aerts@schonckschul.com

Marie-Claire Fiddelers

Commercieel Medewerker Binnendienst
Front-Office

Marie-Claire kan tien ballen tegelijkertijd omhoog houden op de binnendienst van Schonck, Schul & Compagnie. Met oog voor commercie en haar feeling voor structuur zorgt zij voor de juiste basis op kantoor. Het opstellen van koopcontracten, taxatierapporten en het beheren van de agenda: Marie-Claire ondersteunt onze makelaars in meerdere opzichten.

076  56 56 056
m.fiddelers@schonckschul.com

Nienke Zwijgers

Commercieel Medewerker Binnendienst
Front-Office

Als je naar ons kantoor belt bestaat er een grote kans dat onze vrolijke Nienke de telefoon aanneemt, zij houdt van doorpakken en is onze steun en toeverlaat in de binnendienst. Naast haar nieuwe huis, houdt ze van gezelligheid en is ze, net als het merendeel van dit team, altijd in voor een hapje en een drankje!

076  56 56 056
n.zwijgers@schonckschul.com

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2