Makelaar in Breda: Gedreven en Creatief

Dé makelaar in Breda en omgeving: Schonck, Schul & Compagnie. Gedreven en creatiever dan de rest. Niet voor niets prijkt in onze ontvangsthal de spreuk: “nil volentibus arduum”. Niets is onmogelijk voor hen die willen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we niet stilzitten en afwachten, maar proactief te werk gaan. Bovendien zijn wij meer dan een gewone makelaar. We zijn aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar, bedrijfsmakelaar, taxateur én weten raad met financiële dienstverlening.

Neem contact op

Onze makelaars in Breda

Al onze makelaars in Breda zijn gedreven ‘vakidioten’ met passie voor ons werk. Met bezieling willen we scoren voor onze cliënten. Ons pand weerspiegelt de persoonlijkheid van ons als makelaar. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk.

Onze missie

Wij als ervaren makelaars in Breda zien het als onze missie om onze relaties op een professionele en prettige manier van dienst te zijn met onroerend goed. Daarbij streven we naar een goede samenwerking voor de lange termijn. We voelen ons verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen in onze omgeving. Daarom willen we graag een positieve bijdrage leveren aan de totstandkoming van aangename woonomgevingen waar ook vele generaties na ons van genieten.

Richard Schul

CEO

Richard Schul is het boegbeeld, de visionair en naamdrager van Schonck, Schul & Compagnie. Richard zweert bij de spreuk: “nil volentibus arduum”. Vrij vertaald: niets is onmogelijk voor hen die willen. Deze spreuk zegt alles over de enorme werkdrive van Richard. Waar anderen stoppen, gaat Richard verder. Richard zijn hart gaat sneller kloppen van projecten waar hij zijn visie in kwijt kan, zoals Hotel Nassau Breda en Landgoed de Klokkenberg. Voor deze projecten gaat hij, als het moet, door het vuur.

076 – 56 56 056
r.schul@schonckschul.com

Pascal Groenendijk RM/RT

Directeur Makelaardij
Register Makelaar – Taxateur NVM

Met een zeer brede vastgoedkennis is Pascal een echte allrounder te noemen. Pascal is al 13 jaar werkzaam in het vak en sinds april 2017 verantwoordelijk voor de woningmakelaardij bij Schonck, Schul & Compagnie. Met een persoonlijke, transparante en resultaatgerichte werkwijze gaat hij enkel voor het beste resultaat.

 


06-83 25 71 33 

p.groenendijk@schonckschul.com

Nicole van Poppel RM/RT

Register Makelaar – Taxateur NVM

Nicole is al jaren werkzaam als Register Makelaar – Taxateur (RMT) in Breda. Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander en heeft een groot netwerk. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, het verbinden van mensen is haar kracht. Ze treedt kordaat op met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Voor een deskundig advies staat zij graag voor u klaar!

 


06-34 88 65 34

n.vanpoppel@schonckschul.com

mr. Caroline de Vos K-RMT

Kandidaat Makelaar NVM

Caroline heeft haar carrière als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist verruild voor een carrière in de makelaardij. In korte tijd heeft zij zich weten te certificeren als kandidaat-makelaar en houdt zich bezig met zowel aankoop als verkoop. Gedreven gaat zij te werk om tot een maximaal resultaat te komen, hierbij komt haar juridische vastgoedkennis zeer goed van pas!


06-15 95 28 64 

c.devos@schonckschul.com

Isabella Siemons

Assistent Makelaar Nieuwbouw

Isabella kent onze organisatie als geen ander. Na jaren actief te zijn geweest op de afdeling makelaardij, staat zij nu haar mannetje op de afdeling nieuwbouw. Als er iemand weet van aanpakken, dan is het onze Isabella wel. Met haar gevoel voor humor is zij een bindende factor binnen ons team. Door haar optimale inzet en haar zeer sociale karakter krijgt ze heel veel voor elkaar. Een echte duizendpoot!

06-14 36 32 59
i.siemons@schonckschul.com

Bas Korving RM/RT

Register Makelaar – Taxateur NVM
Nieuwbouw makelaar

Als nieuwbouw makelaar kijkt onze collega Bas graag vooruit naar nieuwe kansen. Wat Bas typeert is zijn positiviteit. In een dynamische omgeving is Bas op z’n best! Waar je Bas ziet, zie je zijn telefoon. Hij is altijd bereikbaar voor alle belanghebbenden van een nieuwbouwproject. Het woord ‘opgeven’ komt niet in Bas zijn boekje voor!

06-10 13 52 60
b.korving@schonckschul.com 

ing. Richard van der Klein

Vastgoedontwikkelaar

De rust zelve binnen ons kantoor: Richard van der Klein, de vastgoedontwikkelaar binnen Schonck, Schul & Compagnie. Als geen ander kan Richard overzicht houden over zijn projecten. Als vastgoedontwikkelaar weet hij goed te achterhalen wat er in de mensen omgaat. Nieuwe zaken in gang zetten en kijken wat er mogelijk is: Richard gaat tot het uiterste voor zijn projecten.

06 – 22 71 06 81
r.vanderklein@schonckschul.com

Lieveke Ligtenberg

Directie-assistente

Lieveke Ligtenberg, de rots in de branding voor de directie van Schonck, Schul & Compagnie. Oprecht, vriendelijk en to the point zijn de kernwoorden die Lieveke omschrijven. Zij brengt mensen bij elkaar en gaat geen uitdaging uit de weg. Van personeelszaken tot het organiseren van onze jaarlijkse haringparty: zij doet het allemaal. Als collega’s weten wij een ding zeker: voor Lieveke is geen dag hetzelfde.


076 – 56 56 056

l.ligtenberg@schonckschul.com

mr. Charlot van Baarle

Bedrijfsjurist

Charlot is de bedrijfsjurist van Schonck, Schul & Compagnie. Charlot heeft altijd haar zaakjes op orde en staat met haar gulle lach iedereen te woord. Juridische uitdagingen en het opstellen van contracten worden met enige regelmaat afgewisseld met een stukje humor! Voor helder en duidelijk (juridisch) advies moet je bij onze collega Charlot zijn.

 

076 – 56 56 056
c.vanbaarle@schonckschul.com

Marian Aerts

Financieel Administrateur

Marian draait al 44 jaar mee bij Schonck, Schul & Compagnie. Wellicht zegt dit al genoeg over hoe belangrijk Marian is voor onze organisatie. Marian is werkzaam als financieel administrateur. Met een scherp oog en haar resultaatgerichte houding is Marian een echte allrounder op het financiële vlak. Wist je dat Marian al eerder werkzaam was voor Schonck, Schul & Compagnie dan eigenaar Richard Schul zelf?

076 – 56 56 056
m.aerts@schonckschul.com

Marie-Claire Fiddelers

Commercieel Medewerker Binnendienst

Marie-Claire kan tien ballen tegelijkertijd omhoog houden op de binnendienst van Schonck, Schul & Compagnie. Met oog voor commercie en haar feeling voor structuur zorgt zij voor de juiste basis op kantoor. Het opstellen van koopcontracten, taxatierapporten en het beheren van de agenda: Marie-Claire ondersteunt onze makelaars in meerdere opzichten.

076 – 56 56 056
m.fiddelers@schonckschul.com