Makelaar in Breda: Gedreven en Creatief

Dé makelaar in Breda en omgeving: Schonck, Schul & Compagnie. Gedreven en creatiever dan de rest. Niet voor niets prijkt in onze ontvangsthal de spreuk: “nil volentibus arduum”. Niets is onmogelijk voor hen die willen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we niet stilzitten en afwachten, maar proactief te werk gaan. Bovendien zijn wij meer dan een gewone makelaar. We zijn aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar, bedrijfsmakelaar, taxateur én weten raad met financiële dienstverlening.

Neem contact op

Onze makelaars in Breda

Al onze makelaars in Breda zijn gedreven ‘vakidioten’ met passie voor ons werk. Met bezieling willen we scoren voor onze cliënten. Ons pand weerspiegelt de persoonlijkheid van ons als makelaar. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk.

Onze missie

Wij als ervaren makelaars in Breda zien het als onze missie om onze relaties op een professionele en prettige manier van dienst te zijn met onroerend goed. Daarbij streven we naar een goede samenwerking voor de lange termijn. We voelen ons verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen in onze omgeving. Daarom willen we graag een positieve bijdrage leveren aan de totstandkoming van aangename woonomgevingen waar ook vele generaties na ons van genieten.

Pascal Groenendijk

Register Makelaar – Taxateur (NVM) / Directeur Makelaardij

Met een zeer brede vastgoedkennis is Pascal een echte allrounder te noemen. Pascal is al 13 jaar werkzaam in het vak en sinds april 2017 verantwoordelijk voor de woningmakelaardij bij Schonck, Schul & Compagnie. Met een persoonlijke, transparante en resultaatgerichte werkwijze gaat hij enkel voor het beste resultaat.

06-83 25 71 33 
p.groenendijk@schonckschul.com

Isabella Siemons

Assistent Makelaar/Nieuwbouw makelaar

Isabella is de echte ‘duizendpoot’ binnen het makelaarsteam. Met haar creativiteit draait zij de mooiste woningbrochures in elkaar en met haar klantvriendelijkheid weet zij van iedere bezichtiging een feestje te maken. Isabella is een echte aanpakker en met haar goed gevoel voor humor is zij echt een bindende factor binnen ons team. Door haar optimale inzet en haar zeer sociale karakter krijgt ze heel veel voor elkaar.

06-14 36 32 59
i.siemons@schonckschul.com

Nicole van Poppel

Register Makelaar – Taxateur (NVM)

Nicole is al sinds jaren werkzaam als Register Makelaar – Taxateur (RMT). Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander. Haar werk is haar hobby. Ze leidt onze cliënten graag soepel door het verkoop- of aankoopproces. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, waarbij onderhandelen haar sterkste kant is. Ze treedt kordaat op, maar met een persoonlijke aanpak.

06-34 88 65 34
n.vanpoppel@schonckschul.com

Caroline de Vos

Kandidaat Makelaar

Caroline heeft onlangs haar carrière als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist verruild voor een carrière in de makelaardij. In korte tijd heeft zij zich weten te certificeren als kandidaat-makelaar en houdt zij zich met name bezig met aankoopbegeleiding. Gedreven gaat zij te werk om tot een maximaal resultaat te komen, hierbij komt haar juridische vastgoedkennis zeer goed van pas!

06-15 95 28 64 
c.devos@schonckschul.com

Ietje Goossens

Sinds 1991 is Ietje werkzaam voor Schonck, Schul & Compagnie. Met haar jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in met name het hogere segment is Ietje een zeer waardevolle makelaar binnen ons team en niet meer weg te denken bij ons kantoor. Voor een oprecht en eerlijk advies ben je bij Ietje aan het juiste adres.

06-53 23 27 14
i.goossens@schonckschul.com

Bas Korving

Nieuwbouwmakelaar

Bas Korving is nieuwbouwmakelaar binnen onze organisatie. Hoe bas te werk gaat? Vakbekwaam, bedreven én creatief!

06-10 13 52 60
b.korving@schonckschul.com