In uitvoering

Landgoed De Klokkenberg

Na ca. 11 jaar leeg te hebben gestaan wordt De Klokkenberg, op initiatief van Schonck, Schul & Compagnie herontwikkeld op basis van een geheel eigen visie. De opgave van de herontwikkeling van Landgoed De Klokkenberg betreft niet het ontwikkelen van een seniorencompound met appartementen, zoals in eerdere planvoeringen, maar het ontwikkelen van een gevarieerd wijkje waarin het Rijksmonument centraal staat.

Meer over dit project

Hoeve Schoondonck, Idyllisch wonen in het Markdal

Idyllisch wonen in het Markdal? Dan is Hoeve Schoondonck de uitgelezen plek.

Het succes van het transformatieproject Landgoed De Klokkenberg in de jonge, populaire en groene uitbreidingswijk van Breda heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Hoeve Schoondonck is een kleinschalig nieuwbouwproject op Landgoed De Klokkenberg aan de rand van Breda, midden in het groen. Hoeve Schoondonck bestaat uit 20 ruime woningen.  De woningen zijn van alle gemakken voorzien, een ruime kavel, privé parkeerplaats, gezamenlijke moestuin en zonnepanelen.

Meer over dit project

Ensemble, de entree van het Ginneken

Aan de rand van Het Ginneken, achter de hoge bomen aan de Keermanslaan verrijst nieuwbouwproject ENSEMBLE. Het project omvat 32 luxe afgewerkte appartementen met een eigen parkeerplaats. De appartementen op de verdiepingen hebben een programma variërend van een driekamerappartement tot penthouses van ca. 160 m² met 40 m² buitenruimte. Tevens worden er 10 ruime eengezinswoningen ontwikkeld met een kavelgrootte tot wel 200m².

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de verkoop van dit unieke project in Het Ginneken? Schrijf u dan nu in! Dan houden wij u op de hoogte en bent u er als eerste bij als de verkoop start!

Meer over dit project

Parc Heilaar

Het Heilaarpark is gelegen ten Noord Westen van het Historische centrum van Breda. Het gebied wordt ontsloten door de Westerparkweg en de Ettensebaan. Door de landschappelijke kwaliteiten van de locatie en het uitgewerkte stedenbouwkundige plan ontstaat er een bijzonder woonmilieu met woningen op royale en groene kavels.

Meer over dit project

Bas Korving – nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar kijkt onze collega Bas graag vooruit naar nieuwe kansen. Wat Bas typeert is zijn positiviteit. In een dynamische omgeving is Bas op z’n best! Waar je Bas ziet, zie je zijn telefoon. Hij is altijd bereikbaar voor alle belanghebbenden van een nieuwbouwproject. Het woord ‘opgeven’ komt niet in Bas zijn boekje voor!

Neem vrijblijvend contact op

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2